Over Ons

Mijn naam is Marc Kramer, eigenaar van Kramer Financiële Dienstverlening.

In november 2013 ben ik gestart met mijn eigen administratiekantoor. In de jaren daarvoor ben ik als administrateur, verzekeringsadviseur en hypotheekadviseur in loondienst werkzaam geweest bij Minos Totaal.

Wat begon in mijn eigen woonkamer heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een administratiekantoor voor meer dan 150 zelfstandig ondernemers. In 2017 is het kantoor verhuisd naar de Hogelandseweg 88 in Nijmegen en inmiddels hebben Rio, Lex en Mirline zich bij het team van Kramer Financiële Dienstverlening gevoegd.

We hebben onze financiële dienstverlening in de laatste jaren sterk uitgebreid. Hierdoor kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn, door naast de administratie ook te kunnen adviseren en bemiddelen bij verzekeringen, hypotheken, kredieten, makelaardij en financieringen.

Kramer Financiële Dienstverlening heeft zich bewust gespecialiseerd op de kleine zelfstandig ondernemer, omdat dit de doelgroep is die door veel andere administratiekantoren  ‘er even tussendoor bij worden gedaan’. Dit is zonde en gaat ten koste van de ZZP’er. Hier willen wij als administratiekantoor een oplossing in bieden.Omdat ons klantenbestand uit alleen maar ZZP’ers bestaat, hebben wij veel ervaring binnen deze rechtsvorm. Door de jaren heen hebben wij in nagenoeg elke branche ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij, naast de reguliere administratieve verplichtingen, precies wat er nog meer in uw branche speelt. Wij benutten optimaal de fiscaal technische mogelijkheden waar een kleine ondernemer recht op heeft.

Naast de verwerking van uw administratie leveren wij tijdwinst op voor de ondernemer. Deze tijdwinst word gerealiseerd door automatisering en optimalisering van onze software. Wij werken bijvoorbeeld met een directe bankkoppeling tussen uw bank en onze administratiesoftware. Daarnaast zorgen wij dat klanten de facturen digitaal via een app aan ons aan kunnen leveren. Zo word de administratieve last voor de ondernemer beperkt tot slechts een foto maken.

Wij staan bij de Belastingdienst geregistreerd als zijnde belastingadviseur onder beconnummer 636496, daarnaast staan wij bij de AFM geregistreerd onder nummer 12047448.

Wij hebben kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel staan, daarnaast zijn wij er als de klant ons nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *