Waardering 5/5 (64 reviews)
Waardering5,0/5(7 reviews)
Dienst

Verzekeringen

Al uw verzekeringen onder een dak met een vast aanspreekpunt die u onafhankelijk adviseert bij een groot aanbod van verzekeringsmaatschappijen.
Wij zijn onafhankelijk adviseur en kunnen als assurantietussenpersoon fungeren voor al uw verzekeringen. Een aantal van deze verzekeringen zijn direct via onze website af te sluiten maar wij staan u ook graag te woord voor vrijblijvend persoonlijk advies. Omdat wij een breed scala aan verzekeraars hebben waarmee wij onafhankelijk samen werken kunnen wij u een compleet onafhankelijk advies aanbieden waardoor u als klant altijd het beste uit bent.Naast alle schadeverzekeringen kunnen wij u ook helpen met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Omdat deze drie verzekeringsproducten complexer zijn en op basis van uw persoonlijke wensen worden samengesteld is het op dit moment nog niet mogelijk om de premie online op onze website te berekenen. Voor een vrijblijvende berekeningen vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Een offerte opmaken is altijd gratis.

Bereken direct mijn:

Overig zakelijk

Overig particulier

Wij kunnen bij diverse verzekeringsmaatschappijen vergelijken, bemiddelen en afsluiten zoals ASR, de Vereende, Bovemij, Avero, Allianz, Nationale Nederlanden, TAF, Hera Life, RHION, Unigarant, Amlin en Voogd en Voogd Verzekeringen.Bel ons voor een persoonlijk gesprek op maat.Heeft u schade? Klik hier om direct uw schade te melden 

Stuur ons direct uw vraag

Versturen

Contactgegevens

info@kramer-fd.nl
Bijsterhuizen 2104E
6604LG Wijchen
Kvk:
59153393
Becon:
636 496
AFM:
12047448
Dé zzp specialist in Nijmegen en omstreken.