Hypotheken

Hypotheekadviseur Nijmegen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Nijmegen? Dan bent u bij Kramer Financiële Dienstverlening aan het juiste adres. Welke woonwens u ook heeft wij helpen u graag verder. Wij staan voor u klaar als u uw eerste huis wilt kopen, doorstromen, oversluiten of verkopen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Dit kan op zowel op kantoor maar kan ook online of telefonisch. Wij helpen u graag.

Ons eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

hypotheek


Annuïteitenhypotheek

Met de Annuïteitenhypotheek kunt u direct beginnen met aflossen van uw hypotheek. Daarmee betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Aan het eind van de looptijd heeft u de hypotheek volledig afgelost.

  • Een zeer scherpe rente.
  • Het maandelijkse bruto bedrag blijft gelijk zolang de rente gelijk blijft.
  • Aan het begin van de looptijd van de Annuïteitenhypotheek zijn de netto woonlasten het laagst.


Lineaire hypotheek

Met de Lineaire Hypotheek betaalt u maandelijks een vast bedrag aan aflossing. Het hypotheekbedrag wordt zo in gelijke delen afgelost. Aan het einde van de looptijd hebt u de hypotheek volledig afgelost.

  • De maandelijks te betalen hypotheekrente wordt berekend over het resterende hypotheekbedrag. Doordat het hypotheekbedrag door de maandelijkse aflossing lager wordt, daalt ook het te betalen hypotheekrentebedrag.
  • Het te betalen maandelijkse bedrag bestaat bij de Lineaire hypotheek uit rente plus aflossing. Doordat het rentebedrag daalt, dalen ook de maandelijkse hypotheeklasten.
  • Met een Lineaire hypotheek wordt de schuld zo snel mogelijk afgelost en kunt u snel eigen vermogen opbouwen.


Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Leent u minder dan € 309.000? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Deze regeling is bedoeld om de aankoop van een eigen woning makkelijker te maken. Meer informatie op nhg.nl.